Pàgines

dilluns, 2 de setembre de 2013

PARLEM DE LA DANSA QUE SE SENT, PARLEM DE LA SARDANA

Quan era petita i anava a classes de sardanes, el meu monitor sempre ens deia que la sardana no s’ha d’escoltar sinó que s’ha de sentir i que quan fóssim  capaços d’entendre que la sardana no és   “UNA DANSA”   sinó que és  “LA DANSA”,  llavors  l’arribaríem a estimar tant com ell. Va fer bé la seva feina, al menys,  amb mi. (Anna Ortega)
La junta directiva de l’Associació Cultural Mare Nostrum estem orgullosos de com ha anat la temporada sardanista, de tot el suport  que hem rebut per part dels  comerciants, restauradors, de l’ajuntament, de tots els que heu vingut setmana rere setmana i heu col·laborat amb les cadires, en la compra de números per la rifa, gràcies, moltes, moltes  gràcies, sense vosaltres res del què hem fet i farem no hauria estat possible. 
La plaça de les Mèlies feia goig de veure, hi érem els que hi som cada setmana, les entranyables iaies que venen a primera hora per agafar bons llocs, aquella que, de vegades, paga dues cadires però només n’agafa una, i diu: -Avui el meu marit no ve, n’agafo una però cobra-me’n  dues que m’ha dit que igualment vol col·laborar, els que agafeu sempre, sempre,  números per la rifa,  tot i que no us toca mai, en Joan Palau que tota la temporada ens ha ajudat a vendre cadires, en Juli i en Carrió que són dels primers d’arribar per poder contar i muntar les sardanes, en Josep Comas, que està com un “clau” abans d’hora per  “marcar el terreny” i preparar l’entarimat i... no voldria deixar-me ningú, si és el cas doneu-vos per esmentats perquè us ho agraïm a tots de tot  cor, i té mèrit,  doncs  aquesta colla no són de junta i per tant la seva col·laboració val per dos, o... per mil.
També hi eren els que no hi són mai, però mira, aquest dia doncs... Benvinguts!  tant de bo comenceu a “sentir-la” i puguem gaudir de la vostra companyia més sovint i després hi eren els de pas, sempre ben rebuts, potser més d’un va descobrir per primer cop la sardana, què més es pot demanar?   
Adjuntem fotos de la nostra gent fent rotllana i també  de la meravellosa actuació de la colla sardanista “Encís de Manlleu”  que ens va obsequiar amb dues sardanes de concurs precioses una de tradicional i l’altra de punts lliures, Quina festa!  També a vosaltres, gràcies colla! 
Donem per tancada la temporada sardanista,  ara toca preparar conferències, concerts, recitals, alguna sortida, etc. ja us anirem informant. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada