dijous, 29 d’agost del 2013

RECUPEREM LA DANSA DE PINEDA

Aquest matí,  a la plaça Catalunya,  un grapat de gent de Pineda,  i d’altres que no ho són però que hi “arrelen” de tant en tant, hem ballat,  conduits per la Inés Rodier i, en la seva absència, per la Montserrat Iglesias, la dansa de Pineda i... ens ha quedat que ni brodada!  (Potser exagero un xic però l’esforç que hem fet tots plegats s’ho val)
Si us he de dir la veritat  jo no tenia gaire fe que ens sortís bé del tot, però la il·lusió de la colla,  el bon ambient que hi ha hagut en els assaigs, tot el què ens hem divertit plegats, el què hem rigut quan l’un o l’altre ens equivocàvem de pas o punteig i anàvem “al revés”, i llavors algú deia: -Va, repetim, que a la propera sí que ens sortirà bé.   
Doncs vés per on, al final sí, ens ha sortit bé!
Quina sort que encara hi hagi gent capaç de creure que l’important d’aquesta vida són els quotidians miracles de les petites coses, moltes i grans petites coses que aplegades fan la plenitud d’un tot.
Gràcies a les “profes”,  Inés i Montse, i sobretot, sobretot, gràcies a tots els “dansaires” que hem format part d’aquesta breu però entranyable aventura, qui sap quina nova dansa ens tornarà a aplegar, hi ha tantes melodies per ballar.
Hi també, per acabar, moltes gràcies a tots els que heu omplert la plaça per gaudir de la nostra actuació i ens heu recompensat amb un efusiu i càlid aplaudiment. 
SALUT I SORT!   
Anna Ortega 
 
 
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada