dimarts, 26 de febrer del 2013

PER QUÈ HO FEM?

En aquest moment l’Associació Cultural Mare Nostrum té quasi 130 socis. Tots els components de la junta directiva estem molt contents, fa poc menys d’un any assolir aquest nombre ens semblava molt i molt difícil.
Però... no n’hi ha prou.
Tot costa diners, els conferenciants, els músics, les corals, els cors, el lloguer d’instruments musicals (piano), les assegurances, però sobre tot, la contractació les cobles sardanistes.
Donem gràcies, gràcies i mil gràcies a tots aquells que ens ajudeu desinteressadament, comerços, particulars, hotelers, etc. sense la vostra col·laboració no ens en sortiríem pas.
Sovint hi ha gent que em pregunta: - Per què ho feu tot això? - Quin benefici en traieu els membre de  la junta?  Doncs mira, avui em ve molt de gust respondre, però en termes generals, perquè us en assabenteu tots.
Treballem, i molt, perquè creiem que la cultura (del llatí cultura, derivat de colere, cultivar o conrear) és el què manté viu l’esperit d’un poble a través del foment de les seves tradicions. La cultura d’un país dignifica, millora i perfecciona a les persones facilitant un  intercanvi d’idees que ens enriqueix a tots.
No en traiem cap de benefici monetari, ans al contrari, dediquem moltes hores, cadascun de nosaltres en la tasca que li és assignada, i ho fem de franc.
Recompenses, totes, quan fem un acte i la gent respon amb la seva assistència, quan algú, com diumenge en acabar el concert d’en Carles Cases ens diu: Felicitats! Aquest concert ha estat a l’alçada dels millors de qualsevol auditori de Barcelona. Quan veiem la plaça de les Mèlies plena de rotllanes de sardanes, quan... Molts cops, moltes alegries. 
Però... no n’hi ha prou.
Us necessitem, la cultura del nostre poble us necessita, ens cal ampliar el número de socis per poder fer molts actes, audicions de sardanes, conferències, recitals poètics, etc. 
La quota anual costa 25 euros, és a dir,  2 euros al mes.
Us sembla car? A que no! Així doncs, ens doneu un cop de mà? 

FEU-VOS SOCI! 
Us estem esperant!  
associaciomarenostrum.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada