Pàgines

diumenge, 4 d’octubre de 2020

JA FA SIS MESOS

En mirar el blog m'adono que la darrera entrada que hi vaig fer és de fa sis mesos i escaig, Qui ens  havia de dir que el què va començar com un fet incert, desconegut, inimaginable, esdevingués en un mal son que sembla no tenir fi. Però bé, com en tot a la vida, d'allò que és nouvingut,  diferent, tant si és bo com si és dolent, ens hi acostumem, modifiquem els nostres hàbits, variem rutines, comportaments i, com ha de ser, tirem endavant.

Des de Mare Nostrum ens hem hagut, com tothom, d'adaptar a les circumstàncies i anar suspenen tots els actes programats pel 2020 però, de la mateixa manera que quan ha calgut ens hem aturat, també, quan hem trobat un raig de llum, l'hem seguit amb determinació i il·lusió, d'aquí la posta en marxa del cicle de conferències. 

Estem infinitament contents d'haver superat, en la nostra primera conferència d'enguany,  tots els passos protocol·laris que actualment s'han de complir i molt  agraïts per la confiança que ens ha dispensat el Centre Cultural i Recreatiu, sobre tot la seva nova presidenta, Esther Deprius, en facilitar-nos la Sala Gran del Centre per fer-ho possible.  

Especialment, moltíssimes gràcies, a tota la gent que va venir a escoltar la magistral conferència del musicòleg Joan Vives, és un immens plaer comprovar les inquietuds culturals del nostre poble, les ganes de moure, tirar endavant i fer possible actes culturals.

Així doncs, des de la junta directiva de Mare Nostrum, seguim treballant en l'únic afany que la cultura no s'aturi, pas a pas, amb precaució i sense pressa però amb constància, determinació i moltes ganes.

Seguim endavant!  

Moltes gràcies a tots!

04.10.2020


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada