dilluns, 2 de març del 2020

CONCERT: DUO SUSANNA CRESPO I EDUARD MARTÍNEZ

BACH ÍNTIM

           La petita crònica i el petit quadern de música d'Anna Magdalena Bach


Un concert deliciós, una joia per un matí de diumenge pels amants de la música clàssica. La meravellosa veu de la Susanna i el talent musical de l'Eduard, juntament amb la posta en escena, una narració  entre personatges, aconsegueix fer molt més amè i entenedor el terannà de la família Bach.


El concert  va recrear l’ambient musical, íntim de la família Bach.
A través de la narració suposadament anònima de la "Crònica" i de les peces musicals incloses en el "Notenbüchlein, llibre de música" vam conèixer una bona mostra de com es feia música a la família dels Bach, i com l’aprenentatge tenia lloc a través de l’entreteniment.
L'àlbum d'Anna Magdalena Bach ens ofereix una idea de la vida i de la personalitat musicals de la família Bach, així com una espècie de retrat preciós de la pràctica musical domèstica al divuit.
La plaça d'honor del quadern està reservada a les obres de Johann Sebastian Bach, el text de les quals evoca els moments de repòs i d'esplai viscuts en família ...
Però també consagra diverses pàgines a reproduir el talent dels seus fills en petites composicions, la música preferida de la família Bach.
Considerem que la selecció de peces que conformen aquest concert, el retrat musical de la vida de la família Bach, una aproximació seductora del caràcter personal i únic del Petit Llibre de Notes Musicals per a Anna Magdalena Bach.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada