dimarts, 26 d’abril del 2016

UNA PRIMAVERA PLENA D'ACTIVITATS

Aquesta primavera tenim preparades moltes i gratificants activitats. En primer lloc el proper mes de maig tenim previst de fer el curset de sardanes a les escoles per a tots els alumnes de quart de primària. Com ja és habitual és farà una festa de cloenda, una ballada conjunta de tots els joves que tindrà lloc el divendres dia 3 de juny al matí, a la plaça Catalunya. 

FOTOGRAFIA DE LA CLOENDA DEL 2015



Els dies 28-29 de maig  tindrà lloc la Fira d’Entitats, com sempre ubicada a la plaça de les Mèlies, no cal dir que esteu tots convidats a passar pel nostre estand, estarem encantats de saludar-vos.

FOTO DEL MUNTATGE DE ESTAND DE L'ANY 2015

El proper dia 12 de juny se celebrarà el ja tradicional Aplec de St. Jaume, com és habitual es farà una Missa a les 10 del matí i l’audició de sardanes a les 11. Aquest any, com a novetat,  a part de l’audició organitzada per la nostra associació, comptarem amb la col·laboració de l’Associació de veïns del barri de les Creus i del nostre Ajuntament que han organitzat un dinar de germanor que constarà d’una amanida, un plat d’arròs, postres, pa i vi. Els tiquets,  per a tots aquells que us vulgueu quedar a dinar,  es podran adquirir en el nostre estand els dies de la fira o bé al bar de Can Comas uns dies abans de l’aplec. 

FOTOGRAFIA DE L'APLEC DE ST. JAUME 2015
 
Esperem veure-us a tots! 
Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada