dijous, 13 de setembre del 2012

TEMPORADA SARDANISTA ESTIU 2012


Tot projecte, una vegada dut a terme, es mereix una valoració,  això és el què hem fet la junta directiva de l’Associació vers la temporada sardanista d’aquest estiu a Pineda i que ara volem compartir amb tots vosaltres.
Estem molt contents de com han anat les audicions de sardanes a la plaça de les Mèlies les tardes dels diumenges d’estiu, tant per la participació de balladors com per la de públic en general i,  també, pel seguit de cobles, d’un altíssim nivell professional, que s’han pogut contractar.
Tot això no hauria estat possible sense el suport i la col·laboració d’un seguit de restauradors, comerços, bars, pagesos i algun particular que han propiciat que cada diumenge es pugues dur a terme la venda de números per la rifa d’àpats, consumicions, paneres de verdures, etc. Així com del públic en general que ha contribuït de bon grat en l’adquisició de les cadires.
Nosaltres hem treballat de valent, certament, però el vostre ajut ha estat, sens dubte, imprescindible, inestimable i per això us volem donar,  molt sincerament i de to cor, les gràcies a tots.
Continuem treballant per potenciar i preservar les nostres tradicions, volem mantenir un clima de viu pensament, d’idees dinàmiques en la promoció i difusió de la cultura del nostre poble.
Novament, moltes gràcies a tots aquells que heu fet possible l’èxit d’aquesta temporada sardanista, ens retrobem l’any que ve per repetir-la i,  fins i tot, millorar-la, amb el vostre suport estem convençuts de poder-ho aconseguir.
VISCA LA SARDANA! 

La Junta Directiva de l’ACMN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada