dijous, 7 de juny del 2012

HO HEM FET!! SARDANES ALS INSTITUTS


Ho hem fet! Des de l’Associació Cultural Mare Nostrum hem estat capaços d’aplegar a 22 amics i junts, plens d’il·lusió, entusiasme i,  sobre tot, moguts per l’afany incondicional de mantenir les nostres tradicions ben vives,  hem assolit la fita d’impartir un curset de sardanes a tots els alumnes de primer d’ESO dels instituts de Pineda.
Ha estat una experiència gratament  enriquidora i  la resposta rebuda,  tant per part del  professorat com de l’alumnat,  ha superat en escreix les expectatives  que, en un primer moment, teníem en ment.
Arrel d’unes breus xerrades,  prèvies a les classes,  impartides pel Sr. Ramón Plaja,  hem aconseguit que una immensa majoria de nois i noies sàpiguen, com a mínim,  què és la sardana, el què representa pel poble català, la vinculació directa en l’àmbit tradicional, poètic, cultural, musical, etc.
No podíem acabar un projecte com aquest sense, evidentment, una ballada conjunta. És per això que, recolzats en tot moment pel nostre ajuntament, vam preparar una audició  de sardanes a càrrec de la Cobla “La Principal de Cassà” que va tenir lloc el passat divendres  25 de maig.
Us deixem una petita mostra fotogràfica.
Amunt la cultura catalana!
Amunt la sardana! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada