dilluns, 13 de febrer del 2012

UN VIATGE PER EUROPA - CONCERT COR L'AIXA
Màgic, brillant, emocionant, fantàstic! Aquests  són alguns dels qualificatius per descriure el concert que el Cor l’Aixa va oferir diumenge dia 12 de febrer,  a l’escola Sant Jordi,  per celebrar el segon aniversari de l’Associació Cultural Mare Nostrum.
El vestíbul es va omplir de socis i amics que varen gaudir i vibrar amb cada una de les peces que van interpretar, magistralment, tots els components del Cor, fins el punt d’haver de fer dos bis a petició de l’entusiasta i entregat públic.
Una vegada més veiem,  des de  l’Associació, compensats amb escreix els nostres esforços per que el nostre poble es converteixi,  poc a poc,  en un referent on, malgrat tot, es manté la flama de la cultura i les tradicions ben encesa. Perquè creiem que un poble sense aquest valors és com un arbre sense arrels, i és el nostre deure, el nostre  dret i el nostre compromís,  mantenir-los ben vius i en constant creixement.
Aprofitem per recordar a tota la ciutadania que el proper dia 3 de març a ¼ de 9 del vespre tenim una nova cita a l’escola Sant Jordi per festejar,  plegats,  el segon concert del nostre d’aniversari. La concertista local  Ruth Lluís, ens oferirà el recital de piano “Entre l’espiritual i l’humà” amb obres de Mompou, Chopin, Beethoven, Schubert i Bach. No cal dir que us esperem a tots.
Gràcies i fins sempre. 
 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada