dimecres, 17 d’agost del 2011

REVETLLA D'AGOST AMB EL BALL DEL FANALET

A l’agost toca platja, “canyes”, gelats de maduixa i xocolata, migdiades... coses d’estiu, ja se sap, i naturalment no hi poden faltar... les REVETLLES!
La nit acompanyava, la temperatura era la ideal per fugir d’entre quatre parets i gaudir de places i terrasses, la lluna lluïa rodona, com una dama vestida d’argent, els estels presagiaven temps de bonança, l’aire duia notes musicals, acords que ens feien moure els peus, somriure els cors i ens apaivagaven el sentits, així que, per què no? Com diu l’anunci... Ens mereixem una festa!
A la Revetlla, amb el ball del fanalet, al patí de Can Comas del passat diumenge dia 14, no hi va faltar quasi bé ningú. El Grup, “El túnel del temps”, va amenitzar la festa amb música dels anys seixanta – setanta, des de el primer minut van saber transmetre la seva alegria i bon ritme contagiant a molts dels assistents que, omplint l’espai destinat a pista de ball, es van marcar des de un vals fins a un cha- cha- cha, passant, com no podia faltar, per l’inigualable compàs dels temes de “El Duo Dinàmico”.
La rifa, de diferents premis aportats per comerciants de Pineda, va ser rebuda amb gran expectació i, evidentment, amb molt de goig per aquells que els va tocar, de fet, tots ens vam sentir premiats d’alguna manera, perquè la festa mateixa ja va ser un premi que vam compartir i gaudir tots els que allà hi érem aplegats.
Per tot i a tots, gràcies, ens veiem aviat amb més propostes de cultura i festa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada