dimecres, 22 de setembre del 2010

Agraïment

Des de l’Associació Cultural Mare Nostrum volem agrair-vos a tothom la vostra assistència a l’acte commemoratiu pels 50 anys de la Nova Cançó. Un cop més volem fer palès el vostre interès que mostreu per les nostres activitats. Som conscients que d’aquests actes s’han de derivar aquelles finalitats que perseguim i que perseverem per tal d’assolir-les: la recuperació, difusió i reivindicació de les nostres arrels culturals mediterrànies. Sense la vostra participació no hagués estat possible.
La presència dels/les artistes pinedencs/es, Na Montserrat Iglesias, En Jaume Piferrer, el Grup de Folk de Pineda; i en no mesura Falsterbo 3 evidencia la qualitat cultural que encara avui dia, després de 50 anys, encara manté viva la nostra ciutat. El nostre més sincer agraïment als/les artistes que hi participaren i sense els/les quals hagués estat possible aquesta inoblidable vetllada.
Paral·lelament volem agrair el suport que des de l’Ajuntament de Pineda de Mar i, especialment, des de la Regidoria de Cultura ens van facilitar la realització d’aquest acte.
Aprofitem aquestes línies per animar-vos a continuar participant.
Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada