dimecres, 17 d’agost del 2011

Sardanes a les Mèlies




Diumenge dia 7 d’agost, la plaça de les Mèlies va tornar a lluir al compàs de les notes que desgranava la copla Thermalenca sardana rere sardana.

L’audició va ser un èxit en quan a assistència , feia goig de veure la gent que es va aplegar a redós de les rotllanes, el tros destinat pels dansaires va quedar petit i fins hi tot es van haver de muntar sardanes fora de “l’espai” establert.

Va quedar palès que la gent de Pineda porta la sardana arrelada molt endins i que, quan cal, col·labora i s’agermana perquè aquesta dansa tant nostra continuï ben viva.

Ens emociona de veure la gent forastera, els estrangers que no coneixen la nostra dansa observant encuriosits els peus dels dansaires, intentant imitar-nos al puntejar, però sobretot ens emociona saber que és a través d’ells, de les seves percepcions, de les fotos que fan, que la nostra dansa es divulgada i coneguda a reu del món.

No podeu faltar a les properes audicions.
Es tornaran a sortejar dinars o sopars a diferents restaurants del poble, gràcies a la col·laboració desinteressada d’un grapat d’empreses i restauradors. Molta sort a tothom.

Us hi esperem a tots, no ens falleu, ara toca, Pineda, ara toca, SARDANES!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada